.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 3.138.105.41
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




"Хостмайстер" посилив захист інфраструктури за допомогою Hideez

/ Реєстр домену .UA компанія "Хостмайстер" посилила захист своєї мережевої інфраструктури за допомогою автентифікаційної системи Hideez, що базуються на апаратних ключах доступу Yubikeys компанії Yubico.

Мережева інфраструктура компанії "Хостмайстер" охоплює сервери та хмарні сервіси, розташовані у кількох містах України, країнах Європи та США. При цьому співробітники компанії повинні мати захищений та надійний доступ до ресурсів компанії з будь-якої точки світу. Саме таку можливість забезпечує система Hideez.

"Ми вдячні Hideez та Yubico за можливість посилити захист наших ресурсів. Адже використання пристроїв Yubikeys дозволить убезпечити нашу інфраструктуру від несанкціонованого втручання сторонніх осіб", - розповів директор компанії "Хостмайстер" Олег Левченко.

За його словами, співпраця між компаніями також передбачає інтеграцію Yubico HSM для підписання доменів за технологією DNSSEC.

Компанія Hideez з 24 лютого надає українським організаціям безкоштовні ліцензії на користування автентифікаційним сервером Hideez та постачає безкоштовні ключі безпеки YubiKey (https://hideez.com/uk/pages/war-efforts-ua).

07.05.2022