.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 3.237.44.242
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Дайджест доменних подій

/ У випуску: .COM не дорожчатиме; ENOG скасований; .CZ продовжив дію неоплачених імен; в Ізраїлі виріс внутрішній інтернет-трафік...

DomainIncite.com
.COM не дорожчатиме в поточному році
Реєстр домену .COM компанія Verisign не підвищуватиме ціни реєстрації в домені до кінця року, - інформує компанія.

У поширеній заяві Verisign обіцяє найближчим часом повідомити про додаткові заходи щодо підтримки реєстрантів.

Згідно з умовами угоди з ICANN, Verisign має право підвищити вартість реєстрацій після 20 жовтня поточного року.

RIPE NCC
Конференція ENOG 17 відкладена
RIPE NCC вирішив відкласти конференцію ENOG 17, яка повинна була пройти 8-9 червня в Москві.

Скасовано також навчальні курси та семінари, які повинні були передувати цьому заходу. За інформацією організаторів, захід відбудеться, як тільки це стане можливим.

nic.cz
CZ.NIC продовжив термін дії неоплачених доменів
Реєстр чеського домену CZ.NIC вирішив видаляти непродовженні доменні імена через 60 днів після завершення оплаченого періоду, тоді як раніше домени видалялися через 30 днів.

Як інформує реєстр, це тимчасове рішення і воно буде діяти до спеціального повідомлення. Таким чином компанія має намір підтримати реєстрантів, які через карантин не можуть продовжити термін дії своїх імен стандартним способом.

В домені .CZ зараз налічується 1,3 млн доменних імен.

Подібне рішення прийняв і адміністратор чилійського домену NIC Chile, який оголосив, що відкладає деактивацію і подальше видалення доменних імен, продовження яких власники реєстрацій не сплатили вчасно.

en.isoc.org.il
Інтернет-трафік на місцеві сайти в Ізраїлі виріс на 25%
За останні два тижні ізраїльський інтернет-трафік на місцеві веб-сайти збільшився на 25%, свідчать дані, зібрані в ізраїльському пункті обміну інтернет-трафіком (IIX), керованому ISOC-IL.

Ізраїльський пункт обміну інтернет-трафіком (IIX) з'єднує всіх інтернет-провайдерів в Ізраїлі. Ізраїльські інтернет-провайдери в даний час підключаються до IIX зі швидкістю до 100 гігабіт на секунду.

Припускаючи, що обсяг інтернет-трафіку в найближчому майбутньому збільшиться, рада ISOC-IL прийняла рекомендацію свого генерального директора, яка дозволить ізраїльським інтернет-провайдерам збільшити пропускну здатність з'єднання з IIX без додаткових витрат під час надзвичайного стану, оголошеного на тлі поширення коронавирусу.