.UA ccTLD
.UA - наш дiм. Зробимо його кращим!
Ваша IP-адреса: 3.17.6.75
 
 Інформація щодо nic-handle
 -UANIC
 Інформація щодо epp-contact
 Транслітерація
 Публічні домени

Міжнародне співробітництво




Домену .UA виповнюється 22 роки

Українському домену верхнього рівня .UA сьогодні виповнилося 22 роки. На початку грудня 1992 Internet Assigned Numbers Authority (IANA) делегувала домен в інтересах українського Інтернет-співтовариства. У Каліфорнії, де знаходиться офіс IANA, був перший день зими, але в Україні в момент народження домена вже настало 2 грудня.

У цей особливий для Інтернет-спільноти України день, реєстр домену .UA компанія "Хостмайстер", вітає всіх учасників доменного ринку, партнерів і колег, інтернет-спільноту і всіх українських інтернет-користувачів з цією подією. Домен .UA за ці роки став впізнаваною візитною карткою нашої країни, українського бізнесу і народу України в кібер-просторі, ще одним незаперечним свідченням суверенітету і незалежності нашої країни.

Відзначаючи черговий рік українського домену, хочеться подякувати всім, хто сприяв його розвитку, забезпечував його стабільний прогрес, стійку і безвідмовну роботу інфраструктури, чиї зусилля дозволили Україні повноцінно інтегруватися у світовий кіберпростір, створили у вітчизняному сегменті глобальної мережі затишні та комфортні умови для його "мешканців".

На честь дня народження ми запрошуємо усіх на четверту конференцію UAdom, яка відбудеться 4 грудня в "Міжнародному інституті менеджменту" за адресою Київ, вул. Шулявська, 10 / 12В.

.UA - Наш спільний дім. Зробимо його кращим!

02.12.2014